Despre RRM

Regie Radio Music, societate de consultanţă şi comercializare a spaţiului publicitar pe radio, este agenţia de vânzări care reprezintă în exclusivitate posturile de radio Europa FM, Virgin Radio, One World Radio .

Suplimentar, puteţi combina promovarea la Europa FM & Virgin Radio Romania şi cu o campanie de bannere sau un proiect special pe site-urile celor trei posturi de radio, cele mai accesate din Internetul românesc din categoria Mass-Media-Radio din SATI.

Pachetele oferite sunt adaptate diferitelor tipuri de buget şi strategii de marketing, echipa RRM oferind consultanţă gratuită pentru alegerea celui mai potrivit tip de promovare pentru firma dumneavoastră.

Regie Radio Music (RRM) s-a lansat în toamna anului 1996 fiind casa de vânzări a Radio Total.

În 1998 grupul media s-a lărgit prin achiziţionarea Radio 21.

În anul 2000 apărea un nou post de radio, Europa FM iar RRM devenea prima casă de vânzări din România ce oferea consultanţă pentru trei posturi de radio cu formate şi target-uri diferite.

Este momentul când se lansa în premieră pe piaţa românească pachetele publicitare “RRM FM”, format din Radio Total şi Radio 21 Bucureşti, “First FM”, format din Radio 21 Bucureşti şi reţeaua aferentă, Radio Total şi Europa FM.

În toamna lui 2003 Radio Total este vândut, iar în grup rămân celelalte două staţii. În aprilie 2008 intră în portofoliul RRM postul Vibe FM.

Din 9 ianuarie 2017, RRM reprezintă Virgin Radio Romania.

Din iulie 2021, Vibe FM a devenit One World Radio, România fiind printre primele țări din lume în care se lansează în FM postul de radio oficial al Tomorrowland.