Despre RRM

RRM este agenţia de vânzări care reprezintă în exclusvitate posturile de radio Europa FM, Virgin Radio, Vibe FM, site-urile acestora şi proiectul OMAGA.RO.

Regia face parte din reteaua Lagardere Active Radio International şi este o societate de consultanţă şi comercializare a spaţiului publicitar pe radio.

Suplimentar, puteţi combina promovarea la Europa FM, Virgin Radio Romania sau Vibe FM şi cu o campanie de bannere sau un proiect special pe site-urile celor trei posturi de radio, cele mai accesate din Internetul românesc din categoria Mass-Media-Radio din SATI.

Regie Radio Music reprezintă şi o serie de staţii locale sau posturi de nişă care vă permit atingerea precisă a unui anumit segment de public.

Pachetele oferite sunt adaptate diferitelor tipuri de buget şi strategii de marketing, echipa RRM oferind consultanţă gratuită pentru alegerea celui mai potrivit tip de promovare pentru firma dumneavoastră.

Regie Radio Music (RRM) s-a lansat în toamna anului 1996 fiind casa de vânzări a Radio Total.

În 1998 grupul media s-a lărgit prin achiziţionarea Radio 21.

În anul 2000 apărea un nou post de radio, Europa FM iar RRM devenea prima casă de vânzări din România ce oferea consultanţă pentru trei posturi de radio cu formate şi targete diferite.

Este momentul când se lansa în premieră pe piaţa românească pachetele publicitare “RRM FM”, format din Radio Total şi Radio 21 Bucureşti, “First FM”, format din Radio 21 Bucureşti şi reţeaua aferentă, Radio Total şi Europa FM.

În toamna lui 2003 Radio Total este vândut, iar în grup rămân celelalte două staţii şi se lansează un nou pachet care se includă.

În aprilie 2008 intră în portofoliul RRM postul Vibe FM.

Din acelaşi an, RRM începe să reprezinte şi mai multe posturi de nişă, dar şi staţii locale din Galaţi şi Cluj.

Din 9 ianuarie 2017, RRM reprezintă Virgin Radio Romania.