Termeni și Condiții

REGIE RADIO MUSIC SRL (RRM) va lua toate măsurile tehnice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Aveţi dreptul de a solicita oricând ştergerea tuturor datelor personale colectate de catre subscrisa prin e-mail la adresa office[@]rrm.ro sau prin scrisoare recomandată trimisă pe adresa RRM, conform informațiilor prezente în acest document.

Definitii si Conditii generale

 1. REGIE RADIO MUSIC SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.rrm.ro.
 2. Orice utilizare a acestui web-site sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.
 3. Acest website este disponibil public la adresa www.rrm.ro. REGIE RADIO MUSIC SRL este proprietarul RRM si al www.rrm.ro.
 4. “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza www.rrm.ro si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.
 5. “Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www.rrm.ro
 6. “Moderator” este orice persoana desemnata de REGIE RADIO MUSIC sa se ocupe de monitorizarea, intretinerea si medierea discutiilor (comentariilor) de pe www.rrm.ro
 7. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin REGIE RADIO MUSIC SRL, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de REGIE RADIO MUSIC SRL prin intermediul www.rrm.ro.
 8. Societatea REGIE RADIO MUSIC SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca REGIE RADIO MUSIC SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.rrm.ro.
 9. Continutul www.rrm.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

Descrierea serviciilor

 1. REGIE RADIO MUSIC SRL (RRM) administreaza acest site, care asigura utilizatorilor acces la o serie de resurse, informatii si posibilitatea de ascultare online a posturilor de radio reprezentate de RRM. Noi servicii vor fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta si care vor necesita o aprobare seaparata. 11. Accesul la www.rrm.ro este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament. Totusi fiind un site Internet trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Raspundere juridica. Despagubiri

 1. Editorii si Utilizatorii www.rrm.ro sunt singurii responsabili de informatiile postate pe site.
 2. Fiecare utilizator al www.rrm.ro este de acord ca, la cererea REGIE RADIO MUSIC SRL, sa exonereze de raspundere www.rrm.ro si REGIE RADIO MUSIC SRL pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.
 3. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati REGIE RADIO MUSIC SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii acestor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 4. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor

 1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.rrm.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 2. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea “SURSA: RRM.RO”, amplasata vizibil.
 3. Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al REGIE RADIO MUSIC SRL . Incalcarea acestei conditii duce la un conflict pe care REGIE RADIO MUSIC SRL va urmari sa-l rezolve mai intai pe cale amiabila si apoi pe cale juridica.
 4. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea site-ului, sa-l sustina cu materiale, informatii si sub orice alta forma.
 5. Orice utilizator poate solicita in scris care RRM o verificare daca datele sale persoanele sunt stocate sau utilizate in vreun scop de societate si poate solicita stergerea datelor oferite prin intermediul unui formular online pe www.rrm.ro sau orice alta metoda de interactiune oficiala cu societatea, REGIE RADIO MUSIC SRL asumandu-si obligatia de a elimina datele din sistemele sale in cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii sesizarii.

Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri sau solicitarea stergerii datelor personale furnizate prin intermediul siteului, utilizatorii www.rrm.ro au la dispozitie urmatoarele cai de contact:

Scrisoare recomandată pe adresa: Şoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Clădirea B din Oregon Park | Sectorul 2, Bucureşti, cu mentiunea pentru www.rrm.ro

E-mail: office[@]rrm.ro