Bogdan Strătulă, noul Director de Programe la Virgin Radio Romania

May 14, 2021

Cea mai tânără echipă de radio din România are un nou lider. Bogdan Strătulă va fi noul Director de Programe al stației Virgin Radio Romania începând de pe 17 mai.

Portofoliul lui Bogdan este unul impresionant: a fost realizatorul matinalului “Rondul de dimineață” la Pro FM, alături de Răzvan Exarhu, după care a preluat conducerea întregului post de radio Pro FM, apoi pe cea a Radio ZU. A fost apoi Channel Manager la Antena 1, precum și General Manager la MediaPro Music.

“Întoarcerea la radioul FM este ca întoarcerea acasă. Mai simpatic, însă, este că iubesc atât de mult radioul, încât de multe ori nu mai știu care este casa. Așa că de-abia aștept să deschid luni ușa celei de-a doua case, la Virgin Radio Romania, probabil cel mai cool brand de radio ever”, a declarat Bogdan Strătulă.

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media ca Europa FM și Vibe FM. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, R&B și new music. De asemenea, având valori specifice brand-ului Virgin Radio, cunoscut și iubit în toată lumea, este singurul post de radio din țară partener Tomorrowland și recunoscut oficial de TikTok.