Emisiunile Europa FM, disponibile pe platforma PRO TV Plus

March 22, 2021

PRO TV Plus și Europa FM au început o nouă colaborare prin care mai multe emisiuni de la radio pot fi vizionate, timp de o săptămână, exclusiv pe platforma protvplus.ro.

Începând cu luna martie, show-urile Deșteptarea, Piața Victoriei, Deșteptarea României și România în direct au devenit accesibile pe platforma PRO TV, după difuzarea acestora la radio și live pe pagina de facebook Europa FM.

Emisiunile vor fi disponibile după cum urmează: Deșteptarea – un material best of în fiecare zi, Deșteptarea României în fiecare vineri, iar Piața Victoriei și România în direct de patru ori pe săptămână, de luni până joi.

 

Ne bucurăm că Europa FM este prezentă de-acum și pe platforma PRO TV PLUS. Este un parteneriat între două branduri votate, ani la rând, în clasamentul Trusted Brands, drept radioul și televiziunea în care românii au cea mai mare încredere.

Acum îi puteți și vedea pe colegii noștri Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia, realizatorii emisiunii Deșteptarea, cel mai ascultat program matinal de radio din România.

Vă puteți întâlni și cu jurnalistul Cătălin Striblea la România în direct – emisiune reper în industria de media din România, un adevărat kilometru 0 al țării, unde oamenii schimbă opinii, într-un exercițiu de democrație și de incluziune socială.

În Piața Victoriei, punctul central al țării, situat la intersecția dintre autoritatea publică și societatea civilă, vă vor aștepta, de luni până joi, scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu, precum și jurnaliștii Adriana Nedelea, Tudor Mușat, Alice Iacobescu și Ioana Ene Dogioiu.

Vă lansăm, de asemenea, și o invitație la solidaritate și implicare activă, participând la Deșteptarea României, un proiect editorial Europa FM de resetare a țării”, spune Toader Păun, CDO Europa FM.

Încântat de noua colaborare, Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV a declarat: ”Încă de la momentul lansării platformei protvplus.ro, am promis că le vom aduce utilizatorilor conținut video premium, exclusiv, de care să se poată bucura indiferent de momentul zilei sau dispozitiv.

Noua colaborare cu Europa FM consolidează planul de a aduce noutăți pentru toți cei care ne sunt aproape și avem încrederea că tot conținutul video pe care-l veți găsi va fi unul special și cu informații relevante si extrem de interesante.

Europa FM s-a evidențiat în piața radio prin conținut de calitate atât în zona de produs jurnalistic, cât și în emisiunile de diverstisment, împărtășind aceleași valori ca și ȘtirileProTV.

Vă invit să vă bucurați de pagina dedicata Europa FM pe protvplus.ro unde puteți găsi toate emisiunile PRO TV, dar și cele exclusiv online.”

Toate emisiunile Europa FM pot fi accesate simplu pe platforma PROTVPlus.ro la adresa https://bit.ly/2OqQf1h