EuropaFM.ro adună un număr cel puțin dublu de vizitatori față de principalele posturi de radio din România. Virginradio.ro este în TOP 3 în România

May 1, 2020

Site-ul europafm.ro se menține pe prima poziție în topul celor mai accesate site-uri radio din România.

Creșterea a fost constantă în ultimii ani, iar de la începutul epidemiei de coronavirus site-ul postului de radio Europa FM a devenit o sursă de încredere pentru informații verificate și transmise rapid despre coronavirus în România și criza COVID 19 la nivel mondial.

În luna aprilie, potrivit datelor publicate azi de BRAT/SATI, europafm.ro a atras din România 1.399.426 de Vitatori Unici, un număr cosiderabil mai mare față de profm.ro (531.877), radiozu.ro (413.217), kissfm.ro (328.258) și magicfm.ro (53.491).

Traficul din România în aprilie, potrivit BRAT/SATI, situează site-ul virginradio.ro pe locul 3, după europafm.ro și profm.ro, cu 445.897 de Vizitatori Unici.

Față de anul precedent, site-ul virginradio.ro are o creștere constantă și potrivit Google Analitycs a reușit o dublare a numărului de vizitatori unici, o creștere de 106.23%, dacă vrei să fim preciși. Numărul afișărilor a crescut și el cu 45.53%.

Nu uita că la Virgin Radio Romania tu controlezi muzica, fiind singurul post de radio din România unde ai PLAY DJ. Dacă încă nu ai testat chestia asta tare, descărcă aplicația Virgin Radio Romania și încearca să controlezi ce urmează să asculți împreună cu toți prietenii tăi.

Virgin Radio Romania e unul dintre cele mai active posturi de radio pe toate platformele de social media. Cât #StamAcasa te vezi cu echipa The World Famous Virgin Radio Romania pe Facebook, Instagram, YouTube și pe TikTok, acolo unde îți aduc și vedetele sau oamenii pe care îi admiri și cu care îți face plăcere să stai la povești.

La nivelul vizitatorilor unici din toate colțurile lumii, europafm.ro înregistrează față de perioada similară a anului trecut o creștere de 153.43% și 52.64% mai multe Pageviews.

europafm.ro – cea mai bună muzică de ieri și de azi alături de știrile care contează, ușor de accesat

Europafm.ro oferă acces simplu și rapid la știri și informații verificate, podcasturi pentru principalele emisiuni, dar și garanția celei mai bune muzici de ieri și de azi. Muzica Europa FM este aleasă cu ajutorul ascultătorilor săi fideli, care pot lua parte în mod activ la selectarea pieselor aflate în difuzare inclusiv prin intermediul sondajului ”Votează muzica”.

După extinderea infectărilor cu noul coronavirus, Europa FM a creat o secțiune unde sunt centralizate toate informațiile relevante, studiile, declarațiile pe proprie răspundere și comunicările oficiale privind epidemia de coronavirus: europafm.ro/coronavirus. Ultimele știri verificate despre COVID-19 pot fi găsite și direct în Aplicația Europa FM și pe prima pagină europafm.ro în secțiunea specială, alături de apelurile primite de la cadrele medicale prin intermediul adresei solidaritate@europafm.ro.

Edițiile Speciale Știrile Europa FM, precum și emisiunile de analiză, dezbateri și interviurile pot fi urmărite și video atât pe www.europafm.ro, cât și direct pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

În luna martie, europafm.ro a înregistrat 1.800.681 Vizitatori Unici, în timp ce principalii competitori din categoria MUZICĂ&AUDIO s-au plasat la o distanță considerabilă față de europafm.ro, din punct de vedere al vizitatorilor de pe terioriul României: 512.618 Vizitatori Unici (UV) pentru profm.ro, 501.854 UV pentru radiozu.ro, 430.890 UV pentru virginradio.ro, iar kissfm.ro a înregistrat 234.009 UV.

Tendința de distanțare a site-ului Europa FM în privința datelor de audiență  s-a menținut în luna aprilie, când europaFM.ro adună un număr cel puțin dublu de ascultători și vizitatori față de principalele posturi de radio din România.

Acces rapid la informații și muzică direct în App Europa FM

Aplicația Europa FM înregistrează în luna martie o creștere a numărului de utilizatori activi, dar și o creștere a numărului de descărcări.

Pe Android creșterea numărului de descărcărcări față de luna precedentă este de 129% în timp ce pe IOS ritmul descărcărilor a crescut cu peste 62%.

Aplicația Europa FM, disponibilă gratuit pentru Andoid și IOS, aduce instant cele mai importante știri, verificate, grupate pe domenii de interes, oferă posibilitatea ascultării Europa FM de oriunde, a podcasturilor Europa FM și este singura aplicație radio din regiune care oferă și posibilitatea ascultării offline a podcasturilor.

Orice utilizator, care a acceptat primirea de push-notifications, este asigurat că primește notificări oricând se întâmplă ceva cu adevărat important.

DOWNLOAD Aplicația Europa FM pentru Android

DOWNLOAD Aplicația Europa FM pentru iPhone

FOTO Jude Beck / Unsplash