europafm.ro, site-ul radio numărul 1 în România și în această toamnă

November 2, 2017

europafm.ro este și în luna octombrie cel mai accesat site radio din România, potrivit datelor comunicate de BRAT/SATI.

Site-ul Europa FM a avut cei mai mulți vizitatori unici de pe teritoriul României, dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Cu 472.460 de vizitatori unici în luna octombrie, www.europafm.ro este lider detașat în topul celor mai accesate site-uri radio din România la distanță de aproape 80.000 de vizitatori unici față de următorul clasat și aproape 200.000 de ocupantul locului trei, profm.ro, respectiv radiozu.ro.

Începând din această săptămână, este disponibil pentru download și un plugin gratuit de WordPress pentru Știrile Europa FM.

Cele mai importante știri ajung pe site sau blog în secunda în care ele au fost publicate online pe europafm.ro sau difuzate la radio.

Pluginul Știrile Europa FM pentru blogurile și site-urile bazate pe WordPress permite inclusiv opțiunea de a afișa logo-ul Europa FM sau nu, dar și filtrarea în funcție de diverși parametri pentru a se integra cât mai simplu și natural acolo unde este afișat.

Acest plugin poate fi apelat, după instalare, simplu și printr-un shortcode și este compatibil cu Visual Composer.