Un nou site europafm.ro

February 7, 2021

Europa FM își schimbă site-ul, punând prioritară experiența navigării rapide și cât mai simple de pe mobil.

Noul site europafm.ro aduce o navigare mai simplă, o nouă organizare a știrilor, dar și acces rapid la podcasturile Europa FM, precum și posibilitatea de a asculta din orice pagină a site-ului postul de radio Europa FM. Pentru cei care preferă o pagină dedicată ascultării online a postului Europa FM, există adresa directă europafm.ro/live.

Paginile europafm.ro se încarcă mai rapid de pe mobil și desktop, și sunt compatibile cu orice fel de ecran – de la cel mai simplu smartphones la cel mai puternic Smart TV.

Știrile care contează

Cele mai importante știri din România și din lume sunt recomandate de pe prina pagină europafm.ro. Pentru cei care caută informații detalitate, noul home page Știrile Europa FM aduce acces facil la informațiile grupate în funcție de localizare – știri din România și știri din întreaga lume – dar și în funcție de cele mai populare domenii căutate în ultimele luni pe site-ul Europa FM: Politică, Economie, Social, Sport, Life, Trafic și Meteo.

Emisiunile preferate de la Europa FM

Emisiunile Europa FM au pagini dedicate în care sunt adăugate temele dezbaterilor, interviurile într-o formă extinsă, inclusiv video, informații suplimentare despre subiectele prezentate, dar și galerii foto și resurse suplimentare care completează programele preferate.

Fiecare pagină a unui program poate fi accesată rapid din grija de programe sau din meniul principal.  Programele și rubricile care au un podcast sunt semnalata în grilă cu simbolul unui microfon.

Podcasturile Europa FM

La scurt timp după terminarea unei emisiuni sau rubrici în direct, pe europafm.ro puteți găsi podcastul complet. El este disponibil și în aplicația Europa FM, dar și în magazinele populare pentru podcasturi. Nu toate emisiunile și rubricile Europa FM au un podcast în acest moment, însă căutăm să extindem lista permanent. Mai mult, exclusiv pe europafm.ro sunt disponibile și unele podcasturi speciale cu informații din variate domenii, de la cel cultural, la cel economic.

Câștigă pe europafm.ro

Concurile Europa FM, de la radio sau online, sunt la un click distanță. Toate detaliile despre concursurile de la radio sunt accesibile direct pe site, în paginile dedicate. Mai mult, pe europafm.ro avem concursuri periodice exclusiv online, unde înscrierea se poate face rapid și simplu.  Paginile dedicate concursurilor Europa FM oferă acces și la toate detaliile privind premiile, condițiile de participare și regulamentul complet.

Cea mai bună muzică de ieri și de azi

Toate aparițiile de noi piese precum și interviurile cu artiștii preferați sunt în noul home page pentru Muzică. Tot aici pot fi accesate date suplimentare despre ultimele piese difuzate de Europa FM, dar și sugerate piese noi sau votate mai multe piese propuse în sondajul muzical săptămânal.

Contul meu

Conturile de pe europafm.ro permit acces rapid la înscrierea la concursuri, istoricul participărilor, dar vor pemite și personalizări suplimentare pentru navigarea pe europafm.ro.

Răspunsuri rapide la cele mai frecvente întrebări

Cele mai frecvente întrebări primite despre programele Europa FM, concursurile Europa FM, site-ul Europa FM, podcasturi, premii și evenimente își găsesc răspunsul în secțiunea FAQ.