Europa FM este cel mai ascultat post privat de radio în orașele țării, în rândul stațiilor comerciale

May 25, 2021

Europa FM este cel mai ascultat post privat de radio în orașele țării, în rândul stațiilor comerciale. Potrivit Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 11 ianuarie – 25 aprilie 2021, peste 1.700.000 de români se adună zilnic pe frecvenețele Europa FM din întreaga țară, în creștere cu peste 100 de mii față de aceeași perioadă a anului trecut.

Jurnalul de prânz Europa FM, programul de știri cu cea mai mare audiență din România.

Peste 420.000 de persoane sunt zilnic pe recepție la această oră, știrile Europa FM având și cea mai mare cotă de piață la nivel național, 12,5%. De altfel, principalele ediții de știri Europa FM adună pe frecvențele Europa FM din întreaga țară peste un million de ascultători unici în fiecare zi.

Veștile bune încep, așadar, dimineața devreme. Infomania, emisiunea realizată de colegii noștri Andrei Paleu și Camelia Chenciu, este cea mai ascultată în orașele din România. Tot ce trebuie să știi la fiecare început de zi, între 6 și 7 dimineața, ajunge zilnic la peste 330.000 ascultători din întreaga țară.

Deșteptarea este cel mai ascultat program matinal de radio din România, între statiile private. Peste un milion de ascultători din toata țara aleg să își petreacă diminețile de luni până vineri alături de Vlad, George și Luca.

Sorin Niculescu adună și el peste 630.000 de oameni în Europa Express, emisiunea fiind cea mai ascultată la nivel national, în rândul stațiilor private.

România în direct este programul cu cel mai mare număr de ascultători între stațiile private, la nivel national – peste 470.000 de ascultători din întreaga țară intră zilnic în dialog cu colegul nostru Cătălin Striblea. Iar Deșteptarea României este lider absolut de audiență la nivel național, cu 475.000 de ascultători și o cotă de piață de 11,5%.

Pe Drum cu prioritate, intră zilnic peste 850.000 de persoane. Emisiunea lui Radu Constantinescu este cel mai ascultat program de radio din orașele țării, în intervalul 14 – 18.

Colegul nostru Teddy Păun adună în Clubul de seară încă 30.000 de prieteni din toată țara, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Duminica, de la ora 10:00, Antrenorul Părinților este lider de audiență la nivel național. Peste 450.000 de persoane aleg să își petreacă diminețile de duminică alături de colega noastră, Mirela Retegan.

De asemenea, Lumea Europa FM adună pe toate frecvențele din țară aproape 420.000 de oameni care iubesc reportajul radio.