Europa FM rămâne postul de radio comercial preferat de românii de peste 30 de ani din orașele țării

January 15, 2019

Peste un million de oameni se adună în fiecare zi pe frecvențele Europa FM, potrivit Studiului de Audiență Radio, efectuat în perioada 27 august – 16 decembrie 2018, de institutele de cercetare IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research.

Emisiunea Desteptarea este cel mai ascultat program matinal în orasele din România, în rândul stațiilor private. Aproape 700.000 de ascultători unici aleg să își petreacă ”dimineața, cu prietenii” Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia.

Programul este în creștere cu peste 50.000 de ascultători comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut și are o cotă de piață în creștere de la 10,7% la 11,8%, cu cel mai bun timp mediu de ascultare.

Europa Express adaugă încă 100.000 de ascultători în fiecare zi în orașele din România.

Programul realizat de Sorin Niculescu are și cea mai mare cotă de piață, în creștere semnificativă față de toamna lui 2017 – de la 9,6% la 11,9%.

Jurnalul Europa FM de la ora 13:00 reprezintă programul de știri preferat al românilor din toate orașele țării – peste 300.000 de oameni ascultă zilnic știrile care contează, cota de piață a Știrilor Europa FM de la această oră fiind în creștere semnificativă.

România în direct rămâne lider de audiență la nivel național. Emisiunea lui Moise Guran adună 400.000 de ascultători unici pe frecvențele din întreaga țară, având și cea mai mare cotă de piață în rândul stațiilor private de radio.

Ore de iarnă, cu Ciprian Dinu, câștigă încă 70.000 de fani în orașele țării și are cea mai mare cotă de piață.

Pe Drum cu prioritate, Teodor Tiță și Radu Constantinescu conving încă 80.000 de oameni să asculte Europa FM în toate orașele din România, comparativ cu toamna anului trecut, cota de piață a acestui program fiind, de asemenea, în creștere semnificativă.

Iar dimineața devreme, Primele Știri, cu Andrei Paleu și Florin Badea, cresc numărul ascultătorilor de Europa FM în orașele din România cu peste 50.000 de oameni.

Sâmbătă, O dimineață de milioane reușeste să adune încă 40.000 de prieteni la nivel național.

Andreea Esca aduce, sâmbătă, La Radio încă 65.000 de români pe frecvențele Europa FM din toată țara.

Vești bune și din partea celor cărora le plac Prietenii fără Cuvinte. Emisiunea realizată de Dr. Liviu Harbuz adună, la rândul său, încă 70.000 de ascultători în toată țara.

Aproape 200.000 de români se inspiră, săptămânal, de la Chef Adi Hădean, emisiunea Medium Rare de duminică la prânz fiind în creștere de audiență.

europafm.ro – site-ul radio numărul 1 din România

La început acestui an, datele centralizate SATI au confirmat că europafm.ro este cel mai accesat site radio de pe teritoriul României.

Ales pentru a asculta online Europa FM, podcasturile emisiunilor preferate, a participa la concursuri dar și pentru a afla știrile care contează, europafm.ro a devenit site-ul radio cu cel mai mare număr de vizitatori unici de pe teriotoriul României, un titlu pe care l-a reconfirmat și în 2018. Europafm.ro este site-ul radio numărul 1 din România dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Indiferent de zi sau de momentul zilei, de pe europafm.ro puteți afla mereu primii știrile care contează. Pasionații de muzică bună pot descoperi informații detaliate despre piesele care se aud la Europa FM, europafm.ro fiind primul site românesc ce a decis să asocieze pieselor difuzate on air și pagini detaliate pe site-ul său.

În ultimii ani, europafm.ro a continuat să ofere noi opțiuni vizitatorilor săi fideli pentru a folosi informațiile și știrile publicate pe site-ul radio no.1 în România.