www.europafm.ro este siteul radio numărul 1 din România și la finalul lui 2016

January 3, 2017

www.europafm.ro, locul unde aflați mereu știrile care contează, luați parte la dezbateri echilibrate și descoperiți cea mai bună muzică, este cel mai accesat site radio din România și în luna decembrie 2016.

463.978 de vizitatori unici din România a atras europafm.ro pe parcursul lunii decembrie, cu aproape 70.000 de vizitatori unici mai mult decât siteul radio de pe locul doi(radiozu.ro – 394.710), conform datelor SATI, și la distanță de aproape 190.000 de vizitatori unici față de locul trei (kissfm.ro – 273.093).

Pe parcursul anului 2016, site-ul Europa FM a fost unul dintre cele mai accesate din segmentul din care face parte, oferind pentru prima dată în România și posibilitatea participării la dezbaterile radio prin intermediul unor transmisiuni video, disponibile atât pe europafm.ro cât și pe pagina de Facebook Europa FM. În timpul alegerilor locale dar și al alegerilor parlamentare aici ați descoperit prima hartă a candindaților corupți, ați putut urmări interviuri video cu reprezentanții partidelor și candidații la alegeri, dar și o reflectare obiectivă a desfășurării procesului electoral.

Europafm.ro este în continuare singurul site din România care vă aduce o experiență multimedia pentru ascultarea radioului, fiecare piesă ascultată la radio fiind completată cu videoclipul ei, informații despre artist, versuri dar și ultimele informații din cariera artistului.